Neem de volgende stap

naar digitaal succes
Icoon vormgevers

Divi workshops

Wil jij meer leren over het bouwen van je eigen website, Google Analytics, zoekmachine-optimalisatie of het slim inzetten van social media? Kies dan voor één van de informatieve trainingen van PUIK. De workshops zijn erop gericht om jou in korte tijd de volgende stap te laten zetten naar digitaal succes.

Divi Partner

Divi workshops

Wil jij meer leren over het bouwen van je eigen website, Google Analytics, zoekmachine-optimalisatie of het slim inzetten van social media? Kies dan voor één van de informatieve trainingen van Divi. De workshops zijn erop gericht om jou in korte tijd de volgende stap te laten zetten naar digitaal succes.

Leerzame workshops voor de volgende stap

R

Eén op één

Wij geloven in persoonlijke aandacht. Daarom verzorgen wij workshops altijd één op één.

f

Direct aan de slag

Je brengt de theorie direct in praktijk bij je eigen website of een demo die wij voor je klaarzetten.

De volgende stap

Na afronding van de workshop ervaar je direct wat het resultaat is van hetgeen je geleerd hebt. Meten is weten.

Meer weten over de workshops?

Wij helpen je graag! Stel je vragen aan een expert.

Kies de workshops die bij jou passen

Je website is misschien al klaar, maar met alleen een website ben je er nog niet. Tijd voor de volgende stap dus. Met onze korte workshops van een dagdeel of een dag leer je de basis van Google Analytics, SEO en het effectief inzetten van social media voor een groter bereik. Bekijk hieronder onze praktijkgerichte Divi-workshops en maak je klaar voor de volgende stap.

Workshop Website bouwen

In deze workshop leer je werkelijk in één dag hoe je jouw droom website kunt bouwen, beheren en uitbreiden. We leggen je alles uit aan de hand van het WordPress Divi thema. Houd jij niet van al dat technische gedoe? Dat komt goed uit. Met Divi kun je simpelweg je website aanpassen zoals je deze voor je ziet. Zie je een tekstfoutje? Wil je een foto toevoegen? Ga naar je website, maak de aanpassing en zie direct of het goed oogt.

Na deze workshop kun je:

 • je website beheren en aanpassen
 • plugins aan- en uitzetten (voor nieuwe functionaliteiten)
 • back-ups terugzetten voor als je eens een foutje maakt

€ 469,-

Workshop Google Analytics voor beginners (dagdeel)

Meten is weten. Google Analytics is een veelzijdige (gratis) tool om jouw website te meten. Waar komen de bezoekers vandaan? Welke apparaten gebruiken ze? Welke zoektermen worden gebruikt? Zomaar drie vragen die je kunt beantwoorden aan de hand van Google Analytics statistieken. In deze workshop nemen we je mee in de vele mogelijkheden die Google Analytics je biedt. We laten je niet alleen zien welke statistieken allemaal aangeboden worden, maar leren je ook deze statistieken om te zetten naar “acties”, zoals het toevoegen van een contactformulier op je website.

Na deze workshop kun je:

 • De Google Analytics statistieken “lezen”
 • De statistieken vertalen naar vervolgacties

€ 249,-

Workshop SEO voor beginners (dagdeel)

In een halve dag leer je hoe je jouw website kunt inrichten voor zoekmachines zoals Google. Met de praktische tips en handvatten uit deze workshop kun je direct aan de slag. In de workshop leggen we uit hoe Google zijn ranking bepaalt en hoe jij daar creatief op kunt inspelen. Daarna gaan we jouw website onder de loep nemen en aan de slag met de eerste SEO-stappen.

Na deze workshop kun je:

 • De do’s and dont’s van SEO benoemen
 • De Yoast SEO plugin inzetten om jouw website te optimaliseren
 • Jouw teksten schrijven voor bezoekers én zoekmachines

€ 400,-

Workshop Social Media voor beginners (dagdeel)

Via Social Media kun je klanten op de hoogte houden van jouw werkzaamheden en kun je nieuwe klanten bereiken. Maar welke Social Media kanalen moet je inzetten? En hoe moet je ze dan inzetten? In deze workshop nemen we je mee in de verschillende kanalen die er zijn en de manier waarop je ze kunt inzetten.

Na deze workshop kun je:

 • De juiste Social Media kanalen bepalen voor jouw bedrijf
 • De gekozen kanalen op de juiste manier inrichten
 • Klanten bereiken

€ 350,-

Data & locatie

Aangezien al onze workshops één op één verzorgd worden, bepalen we samen een datum. Alle workshops vinden plaats op het kantoor van Wij Zijn PUIK, aan de Ampsenseweg 17 te Lochem. Heeft u belangstelling voor een groepsworkshop? Neem dan contact met ons voor een offerte op maat. Groepsworkshops kunnen ook op een andere locatie plaatsvinden indien gewenst.

Of schrijf je direct in voor onze workshop(s)