Websites

Robbin
Een website moet vindbaar, betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Wij bieden u 2 pakketten: DIVI (een bouwblokken pakket) of PUIK (een maatwerk pakket). Beide worden gebouwd met WordPress, de grootste en veiligste aanbieder van website beheer systemen. Wij ondersteunen u ook bij SEO en SEA campagnes.

DIVI

DIVI is ons bouwblokken pakket. Aan de hand van een snelle inventarisatie van content en gewenste functionaliteit, gaat u samen met ons aan de slag met het bouwen van uw eigen website. DIVI is zeer eenvoudig in gebruik en met onze puike ondersteuning heeft u al snel een professionele website klaar. En ze zijn standaard responsive, oftewel goed leesbaar en bruikbaar op mobiele apparaten en tablets. DIVI ondersteunt alle belangrijke functies en u hoeft niet alles zelf te bedenken. DIVI wordt namelijk standaard geleverd met voorbeeldpagina’s.
€1235
excl. BTW

PUIK

Wilt u het PUIK voor elkaar hebben? We spreken alles met u en uw webdesigner door. Hebt u geen eigen webdesigner? Wij hebben puike en ervaren designers en usability experts. Letterlijk alles is mogelijk, precies zoals u het wenst. We inventariseren uw wensen, vertalen dat in design en gaan pas aan het bouwen zodra u 100% tevreden bent. Natuurlijk adviseren we u over de beste technieken en slimste werkwijzen. We optimaliseren uw website bovendien voor goede Google vindbaarheid en indien nodig schakelen we hiervoor zelfs een SEO specialist in. Kortom, alle expertise onder een dak.