Webshops

Online verkopen nemen jaar in jaar uit toe. Wilt u zelf ook een webshop starten? Snel, eenvoudig en betaalbaar? Dat kan met ons DIVI aanbod. Hebt u zelf een fysieke winkel? Dan is ons PUIK pakket waarschijnlijk meer voor u geschikt. Beide maken gebruik van WordPress en WooCommerce.

Jasper

DIVI

Met DIVI bouwen we samen snel een professionele webshop die u vervolgens zelf eenvoudig kunt beheren. U kunt met een basis beginnen en dit desgewenst uitbreiden met complete voorraadsystemen. En omdat er steeds meer geshopt wordt met GSM en tablet is DIVI standaard geheel responsive uitgevoerd! We verzorgen niet alleen de realisatie van de webshop, we leggen bovendien koppelingen met een betaalsysteem. Standaard werken wij met Sisow. Deze aanbieder van betaalsystemen rekent geen abonnementskosten en is zeer concurrerend met lage transactiekosten.

Gaan we samen aan de slag?

€1615
excl. BTW

PUIK

Bij PUIK hebben we veel ervaring met webshops op maat. We bouwen de webshop (in WordPress met WooCommerce functies) geheel volgens aangeleverd design of verzorgen ook het gehele ontwerp voor u. We hebben inmiddels ook veel ervaring met internationale levering (zowel qua logistiek, facturatie als BTW kwesties) en adviseren u over de meest handige plugins. Hiermee legt u de basis voor een succesvolle webshop. Maar met een goed design en puike bouw alleen ben je er nog niet …
Je moet ook gevonden worden! We werken hiervoor samen met de beste SEO experts in Nederland. En, ze werken gegarandeerd exclusief voor jou in jouw branche. Dus, wil jij succesvol online worden?

Met PUIK bereik je meer online!