Webconcepten

PUIK heeft veel ervaring met het ontwikkelen van webconcepten en -applicaties. Met de kennis en ervaring van het vermarkten van (ook eigen) concepten durven wij te stellen dat wij veel meer zijn dan een puike websitebouwer. Wij zijn ondernemers, wij maken uw webconcept succesvol.
Rolf
 • Lokaal Meedoen
  Bijstandgerechtigden ontvangen vanuit de gemeente een zogenaamd meedoen budget. Dit budget varieert per huishouden, waarbij de gemeente goed toezicht wil houden op rechtmatige toekenning en inzet van de middelen. Lokaal Meedoen is op maat hiervoor ontwikkeld. Geïnteresseerd voor uw gemeente? Vraag Doetinchem of Montferland naar hun ervaring.
 • Met Gezond Boerenverstand
  PUIK is meer dan een websitebouwer. Samen met Met Gezond Boerenverstand werken we aan uiteenlopende lokale en sociale platformen. Waar Met Gezond Boerenverstand het "offline" gedeelte op zich neemt, is PUIK verantwoordelijk voor het online gedeelte. Deze samenwerking levert technisch uitdagende en hoogwaardige platformen op.
 • Lokale Uitdagingen
  De Nederlandse uitdaging is een stevig fundament voor tientallen lokale uitdagingen. Voor al deze uitdagingen verzorgt PUIK de website en het onderhoud. Om er voor te zorgen dat het merk "De uitdaging" landelijk herkend wordt, zijn alle websites van de lokale uitdagingen in eenzelfde maatwerk template ontwikkeld. Hierin zijn bepaalde elementen landelijk vastgesteld, terwijl andere elementen vrij te bepalen zijn.
 • Lokaal Mantelzorg
  Met de invoering van de WMO per 1 januari 2015 zijn gemeentes zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van het Mantelzorgcompliment. Wij bieden een slimme oplossing hiervoor. De zorgvrager kan – vergelijkbaar met vorig jaar bij SVB – budget aanvragen en deze cadeau geven aan de mantelzorger. De cadeaus bestaan uitsluitend uit aanbod van lokale winkeliers en ondernemers.
 • Lokaal Kerstpakket
  Lokaal Kerstpakket biedt werknemers de mogelijkheid om zelf een Kerstpakket samen te stellen bij lokale winkeliers. Dit stimuleert de lokale economie, voorkomt ergernis (je doet het nooit goed als P&O'er) en verspilling (een medewerker stelt zelf samen, daardoor wordt er minder weggegooid) en bespaart tijd en geld. Dit jaar in meer dan 200 steden beschikbaar.
 • Herinneringsmoment
  Hebt u een dierbare verloren? En zoekt u naar een blijvende herinnering? Misschien dat de windlichten van Herinneringsmoment u aanspreken? Deze windlichten worden 3D geprint van het beeld van uw dierbare of overleden huisdier. Een foto (of meerdere) is voldoende voor productie. Met een waxinelicht aan de binnenzijde geven de windlichten een mooi 3D effect.