Verbeteren

met slimme functies meer bereik
Icoon meertaligheid

Vindbaarheid

Verbeter je vindbaarheid door de SEO plugin All in One.

Icoon content laten maken

Foto's en teksten

Schrijf je teksten SEO en vul deze aan met professionele foto’s.

Icoon webshop

Toegankelijkheid

Bereik 25% meer mensen door een WCAG toegankelijke website.

Vindbaarheid

WordPress biedt diverse mogelijkheden voor het analyseren van bezoekersgedrag. Eén van de beste en meest gebruikte plugins is All in One SEO (50.000.000 gebruikers). Met All in One SEO kun je jouw pagina’s en inhoud optimaliseren. PUIK helpt jou met de installatie en legt je de basis uit hoe je jouw vindbaarheid kunt verbeteren.

Foto’s en teksten

Je kunt natuurlijk zelf teksten schrijven en online foto’s zoeken. Voor een nog betere uitstraling is het vaak beter om content te laten maken. Bijvoorbeeld een professionele fotoreeks die jouw bedrijf perfect in beeld brengt. Of teksten die verleiden om door te lezen. PUIK helpt je met de content die jij nodig hebt.

Toegankelijkheid

Wist je dat 25% van de Nederlanders een beperking heeft waardoor ze geen gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten die jouw website biedt? Met WCAG test je jouw website op toegankelijkheid. Je krijgt advies over verbeteringen, hierdoor vergroot je je bereik én wordt je website ook een stuk sneller.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij nog meer online bereiken?

Icoon Digitale start

Digitale start

Alles om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. We helpen je met de eerste stappen in de digitale wereld. En dat gaat verder dan alleen je website.

Icoon Analyseren

Analyseren

Wanneer je al online aan de slag bent, is het erg waardevol om inzicht in het gedrag van je bezoekers te krijgen. Zo kun je jouw klant goed bedienen.

Icoon Adverteren

Groeien

Ook advertenties via internet dragen bij aan jouw zichtbaarheid. Boost je verkopen door op diverse platformen te adverteren.