Verbeteren

met slimme functies meer bereik
Icoon content laten maken

Foto's en teksten

Laat je teksten SEO schrijven en aanvullen met professionele foto’s.

Icoon meertaligheid

Meer talen aanbieden

Bereik meer klanten en wordt beter gevonden door meertalig te communiceren.

Icoon webshop

Webwinkel

Breid je website uit met een webshop en start met online verkopen. 

Foto’s en teksten

Je kunt natuurlijk zelf teksten schrijven en online foto’s zoeken. Voor een nog betere uitstraling is het vaak beter om content te laten maken. Bijvoorbeeld een professionele fotoreeks die jouw bedrijf perfect in beeld brengt. Of teksten die verleiden om door te lezen. PUIK helpt je met de content die jij nodig hebt.

Meer talen aanbieden

Wanneer je bedrijf groeit, kan het interessant zijn om je producten in het buitenland te verkopen. In dat geval is het verstandig om je website in meer talen aan te bieden. PUIK helpt jou met de installatie en configuratie van je website, zodat deze geschikt is voor meerdere talen. We kunnen je zelfs helpen om alle pagina’s te vertalen.

Webwinkel

Steeds meer mensen doen hun inkopen online. Niet zo vreemd als je je bedenkt dat bijna alles online verkrijgbaar is. En erg handig natuurlijk. Breid je website uit met een webwinkel en bied ook jouw klanten de mogelijkheid om online bij jou te winkelen.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij nog meer online bereiken?

Icoon Digitale start

Digitale start

Alles om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. We helpen je met de eerste stappen in de digitale wereld. En dat gaat verder dan alleen je website.

Icoon Analyseren

Analyseren

Wanneer je al online aan de slag bent, is het erg waardevol om inzicht in het gedrag van je bezoekers te krijgen. Zo kun je jouw klant goed bedienen.

Icoon Adverteren

Groeien

Ook advertenties via internet dragen bij aan jouw zichtbaarheid. Boost je verkopen door op diverse platformen te adverteren.