Jouw boodschap

duidelijk in beeld

Divi oproep tot actie module

met de Divi oproep tot actie module geef je de bezoeker van je website de belangrijkste informatie en een duidelijke oproep om in actie te komen. Bijvoorbeeld “bestel direct” of “Meer informatie”. Bekijk hieronder de mogelijkheden van deze module.

Divi oproep tot actie module

met de Divi oproep tot actie module geef je de bezoeker van je website de belangrijkste informatie en een duidelijke oproep om in actie te komen. Bijvoorbeeld “bestel direct” of “Meer informatie”. Bekijk hieronder de mogelijkheden van deze module.

Bekijk de video

Of lees de tekst

Het is altijd belangrijk bij uw bezoekers een duidelijke oproep tot actie doen. Of u ze nou iets probeert te verkopen of een aanbeveling van ze wil, de oproep tot actie module is een simpele combinatie van titel, tekst en een knop. Gecombineerd met een opvallende achtergrondkleur trekt u met een oproep tot actie de aandacht van uw bezoekers.

Hoe moet je een oproep tot actie module toevoegen aan een pagina.

Voordat je een Oproep tot actie module aan een pagina kan toevoegen moet je eerst schakelen naar de Divi opbouwfunctie. Wanneer je de Divi thema hebt geïnstalleerd op jouw website, zie je een knop met daarop ‘gebruik de Divi opbouwfunctie’ elke keer wanneer je een nieuwe pagina aanmaakt. Wanneer je op de knop drukt activeer je de Divi opbouwfunctie en kun je gebruik maken van de mogelijkheden dat Divi te bieden heeft.

Wanneer je een sectie en een rij hebt toegevoegd, kun je een module toevoegen. Als je een nieuwe pagina start moet je altijd eerst een rij toevoegen.

Zoek de oproep tot actie module tussen het lijstje van modules en klik erop om hem toe te voegen aan je pagina. Wanneer de module is toegevoegd zal je een lijstje met opties tevoorschijn zien komen. Deze opties zijn gecategoriseerd in drie hoofdgroepen: Content, Ontwerp en Geavanceerd.

 

De module opties (Content)

Titel

Voer hier de titel van de Oproep tot actie module in.

Knoptekst

Vul hier de tekst voor de knop in of laat deze leeg als je geen knop wilt.

Content

Hier vul je de tekst in voor de Oproep tot actie module. Dit is meestal een tekst die wat meer uitleg geeft over de oproep tot actie.

Knop URL

Hier vul je de URL in waar de knop naar verwijst.

URL wordt geopend

Met deze optie kies je of de link in een nieuw venster kan worden geopend of in het huidige venster (waardoor bezoekers de website verlaten).

Achtergrond

Gebruik deze optie om een achtergrond in te stellen. Je kunt kiezen om een egale kleur als achtergrond te nemen, een gradiënt achtergrond, een afbeelding als achtergrond of een video.

Admin Label

Standaard zal de Afbeeldingen module in de Divi builder weergegeven worden als ‘Afbeelding’. Met het Admin Label kunt u dit eenvoudig aanpassen.

Kom je er zelf niet uit?

Wij helpen je graag op weg! Stel je vragen aan een expert.

De module opties (Ontwerp)

Tekstkleur

Als de achtergrondkleur van de Oproep tot actie module donker is, stel je de tekstkleur in op ‘Licht’ en andersom.

Beelduitlijning

Met deze optie kun je de beelduitlijning van de afbeelding instellen op Links, Midden en rechts.

Titel Tekst

Met deze opties kun je de stijl van de titel aanpassen. Dit kan in alle mogelijke manieren. Zo kun je kiezen welke lettertype of welke kleur je wilt voor de titel.

Corps Tekst

Met deze opties kun je de stijl van je content aanpassen. Dit kan in alle mogelijke manieren. Zo kun je kiezen welke lettertype of welke kleur je wilt voor je content.

Corps Lettertype

Je kan hier de lettertype van je content bepalen. Divi komt met allerlei verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen. Standaard gebruikt Divi de ‘Open Sans’ lettertype voor alle tekst op je pagina.

Corps Tekst Grootte

Hier kun je de grootte van je content aanpassen. Je kan de slider verschuiven om de tekst groter of kleiner te maken.

Corps Tekstkleur

Standaard zijn alle tekstkleuren in Divi donkergrijs of wit. Hier kun je de gewenste kleuren uitkiezen voor je content.

Corps Letterspatiëring

Letterspatiëring zorgt ervoor dat er ruimte komt tussen elke letter. Als je de ruimte tussen de letters groter wilt maken, kan je dit met de slider verschuiven.

Corps Lijnhoogte

Lijnhoogte zorgt ervoor dat er ruimte komt tussen elke regel. Als je de ruimte tussen de regels groter wilt maken, kan je dit met de slider verschuiven.

Rand

Met deze optie kun je er voor kiezen of je een rand om je module wilt hebben. Deze kun je ook op verschillende manieren stijlen.

De module opties (Geavanceerd)

CSS ID & CSS Klasse

Met deze opties kun je de module een ID of Klasse geven, met een ID of Klasse kan je de module aanpassen met CSS. Standaard zijn deze leeg.

Uitschakelen aan

Met deze opties kun je er voor kiezen dat de module op bepaalde apparaten niet getoond wordt.