Jouw mooiste afbeeldingen

waar jij ze wilt

Divi Afbeelding module

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Niet voor niets dat de Divi afbeelding module een veelgebruikte module is. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Divi Afbeelding module

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Niet voor niets dat de Divi afbeelding module een veelgebruikte module is. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Bekijk de video

Of lees de tekst

Met Divi voeg je gemakkelijk afbeeldingen toe waar je maar wilt op een pagina. Alle afbeeldingen ondersteunen ‘lazy-loading’ en kunnen met 4 verschillende animaties in beeld verschijnen. Afbeeldingen kunnen in kolommen van elk formaat worden geplaatst en passen zich aan aan de grootte hiervan.

Hoe moet je een afbeelding module toevoegen aan een pagina

Voordat je een afbeelding module aan een pagina kan toevoegen moet je eerst schakelen naar de Divi opbouwfunctie. Wanneer je de Divi thema hebt geïnstalleerd op jouw website, zie je een knop met daarop ‘gebruik Divi opbouwfunctie’ elke keer wanneer je een nieuwe pagina aanmaakt. Wanneer je op de knop drukt activeer je de Divi opbouwfunctie en kun je gebruik maken van de mogelijkheden dat Divi te bieden heeft.

Wanneer je een sectie en een rij hebt toegevoegd, kun je een module toevoegen. Als je een nieuwe pagina start moet je altijd eerst een rij toevoegen. Zoek de tekst module tussen het lijstje van modules en klik erop om hem toe te voegen aan je pagina. Wanneer de module is toegevoegd zal je een lijstje met opties tevoorschijn zien komen. Deze opties zijn gecategoriseerd in drie hoofdgroepen: Content, Ontwerp en Geavanceerd.

De module opties (Content)

URL afbeelding

Vul hier een geldige URL van een afbeelding in, upload er één of gebruik een afbeelding uit de WordPress Media Bibliotheek. Afbeeldingen zullen de volle breedte van de kolom gebruiken, tenzij het origineel smaller is dan de kolom. De hoogte van de afbeelding word bepaald door de verhouding van het origineel.

Openen in Lightbox

Hier kies je of de afbeelding in een Lightbox wordt geopend wanneer deze aangeklikt wordt. Als dit ingeschakeld is zal de afbeelding worden ingezoomd tot het ware formaat in een pop-up venster. Dit ziet er goed uit in bijvoorbeeld portfolio’s.

Link URL

Vul hier een geldige web URL in om van de afbeelding een link te maken. Als dit veld leeg wordt gelaten zal een platte afbeelding worden weergegeven.

URL wordt geopend

Met deze optie kiest u of links in een nieuw venster worden geopend of in het huidige venster (waardoor bezoekers uw website verlaten).

Achtergrond

Gebruik deze optie om een achtergrond in te stellen. Je kunt kiezen om een egale kleur als achtergrond te nemen, een gradiënt achtergrond, een afbeelding als achtergrond of een video.

Admin Label

Standaard zal de Afbeeldingen module in de Divi builder weergegeven worden als ‘Afbeelding’. Met het Admin Label kunt u dit eenvoudig aanpassen.

Kom je er zelf niet uit?

Wij helpen je graag op weg! Stel je vragen aan een expert.

De module opties (Ontwerp)

Beelduitlijning

Met deze optie kun je de beelduitlijning van de afbeelding instellen op Links, Midden en rechts.

Boord gebruiken

Met deze optie kun je er voor kiezen of je een rand om je afbeelding wilt gebruiken. Je kunt hierbij kiezen welke randkleur je wilt, hoe breed hij moet zijn en wat voor stijl je wilt.

Animatie

Gebruik deze optie om te bepalen wat voor een animatie wordt gebruikt voor jouw afbeelding. Je kunt kiezen uit verschillende animaties.

De module opties (Geavanceerd)

CSS ID & CSS Klasse

Met deze opties kun je de module een ID of Klasse geven, met een ID of Klasse kan je de module aanpassen met CSS. Standaard zijn deze leeg.

Uitschakelen aan

Met deze opties kun je er voor kiezen dat de module op bepaalde apparaten niet getoond wordt.