Hosting

Martijn

PUIK maakt gebruik van eigen servers. Hierdoor kunnen we bereikbaarheid, snelheid en tijdige updates garanderen. Onze servers zijn dedicated en volledig geoptimaliseerd voor de beste en snelste WordPress en WooCommerce websites. We bieden 2 eenvoudige pakketten en helpen u graag bij een verhuizing.

Meld u direct aan

Hosting

De beste bereikbaarheid, snelheid en veiligheid kunt u alleen garanderen door tijdige updates. Voor € 249 exclusief BTW per jaar verzorgd PUIK de hosting en updates van WordPress en veel voorkomende (gratis) plugins. Eventuele betaalde plugins kunnen ook ge-updatet worden, hiervoor zijn jaarlicenties benodigd. Naast hoogwaardige hosting ontvangt u kosteloos een SSL-certificaat, zodat uw website veilig is én door Google positief gewaardeerd wordt. Tot slot ontvangt u maandelijks een aantal rapportages, zodat u de werking en vindbaarheid van uw website in de gaten kunt houden.

per jaar
€249
excl. BTW

VPS op maat

Als bereikbaarheid, snelheid en veiligheid heel belangrijk voor u is, overweeg dan een eigen VPS. U heeft dan eigen processorkracht, eigen server geheugen en bent daardoor niet afhankelijk van andere gebruikers op de server. Wij hosten verschillende VPS’en voor grote en kleine eindgebruikers. Dit gebeurt altijd op maat. Neem contact op voor meer informatie en een persoonlijke afspraak. Een VPS exclusief updates en onderhoud aan de WordPress omgeving start bij € 389.

per jaar, vanaf
€389
excl. BTW


Pin It on Pinterest

Share This