Groeien

met PUIK netwerkpartners
Adverteren via Adwords

Google Adwords

Bereik nieuwe klanten en vergroot je naamsbekenheid met Google Adwords.

Adverteren via Facebook

Facebook campagne

Adverteer met een persoonlijke boodschap aan jouw specifieke doelgroep.

Adverteren via marktplaats

Webwinkel

Breid je website uit met een webshop en start met online verkopen.

Google Adwords

Tussen de zoekresultaten van Google kunnen tegenwoordig meer dan 10 advertenties staan. Ze vallen niet heel erg op, maar kunnen je toch een heleboel klanten opleveren. Juist doordat de Google-advertenties lijken op de gewone resultaten klikken bezoekers ze vaak aan. Voor jou een uitgelezen kans om van die klik een aankoop te maken.

Facebook campagne

Facebook is persoonlijk en direct. Adverteren op dit kanaal is dan ook erg interessant. Je komt er eenvoudig mee ‘achter de voordeur’. Mensen die jouw product interessant vinden, kunnen je gaan volgen. PUIK helpt je bij het bepalen van de focusgroep, het opzetten van de advertenties en het bepalen van de budgetten.

Webwinkel

Steeds meer mensen doen hun inkopen online. Niet zo vreemd als je je bedenkt dat bijna alles online verkrijgbaar is. En erg handig natuurlijk. Breid je website uit met een webwinkel en bied ook jouw klanten de mogelijkheid om online bij jou te winkelen.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij je website direct een stap verder brengen?

Icoon Digitale start

Digitale start

Alles om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. We helpen je met de eerste stappen in de digitale wereld. En dat gaat verder dan alleen je website.

Icoon Analyseren

Analyseren

Wanneer je al online aan de slag bent, is het erg waardevol om inzicht in het gedrag van je bezoekers te krijgen. Zo kun je jouw klant goed bedienen.

Icoon Verbeteren

Verbeteren

Weet je waar jouw bezoekers vastlopen en waar ze afhaken? Voer verbeteringen uit en uitbreidingen door die jouw website nog beter maken.