Digitale start

bereik je eerste klanten
Digitale start: websites & hosting

Website & Hosting

Host een snelle, veilige en toegankelijke website.
Digitale start: Social media

Social media

Bereik meer klanten op een herkenbare wijze via social media.
Digitale start: Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Informeer klanten met een digitale nieuwsbrief.
Digitale start: Office pakket

Office pakket

Beheer en bewerk al je e-mail en documenten veilig in de cloud.

Website & Hosting

De digitale start begint bij een website en hosting. Je website is jouw online visitekaartje en een belangrijk verkoopkanaal. Je website moet dus snel zijn, goed gevonden worden en in één oog opslag tonen wie jij bent en wat je doet.

Social media-accounts

PUIK zorgt voor een professionele uitstraling en koppelt al je social media-accounts met je website. Zo deel je eenvoudig berichten, evenementen en je nieuwsbrief.

Digitale nieuwsbrieven

Houd je relaties op de hoogte van jouw bezigheden. Met de e-mailservice Mailchimp is dit een fluitje van een cent. PUIK helpt je bij het opmaken en instellen van jouw nieuwsbrieven.

Officepakket

Als ondernemer wil je overal en op ieder moment kunnen werken. Een officepakket in de cloud biedt je veilige toegang en de garantie dat als je laptop crasht of gestolen wordt, je eenvoudig toegang houdt.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij nog meer online bereiken?

Icoon Analyseren

Analyseren

Wanneer je al online aan de slag bent, is het erg waardevol om inzicht in het gedrag van je bezoekers te krijgen. Zo kun je jouw klant goed bedienen.

Icoon Verbeteren

Verbeteren

Weet je waar jouw bezoekers vastlopen en waar ze afhaken? Voer verbeteringen uit en uitbreidingen door die jouw website nog beter maken.

Icoon Adverteren

Groeien

Ook advertenties via internet dragen bij aan jouw zichtbaarheid. Boost je verkopen door op diverse platformen te adverteren.