Analyseren

krijg door inzicht meer bereik
Analyseren met google analytics

Google Analytics

Analyseer en krijg meer inzicht in bezoekersgedrag.

Analyseren met behulp van bezoekersvideo’s

Hotjar

Creëer heatmaps voor informatie over bezoekgedrag.

Analyseren van ranking

Cuutio

Volg uw online vindbaarheid en die van uw concurrenten.

Analyseren van ranking

Snoobi

Realiseer meer concrete leads uit uw website.

Google Analytics

Door je website te analyseren met deze gratis tool krijg je uitgebreid inzicht in het gebruik van je website en je doelgroep. Analytics is niet voor niets één van de meest gebruikte tools. Maar waar begin je? De hoeveelheid statistieken kunnen overweldigend zijn en conclusies trekken kan lastig zijn. PUIK stelt Google Analytics voor je in en biedt een passend dashboard met de belangrijkste informatie. Daarnaast trainen we je om de statistieken op de juiste manier te analyseren.

Bezoekersvideo’s

Google Analytics is een mooi startpunt voor meer inzicht. Wil je echt alles weten wat jouw bezoeker doet? Maak dan bezoekersvideo’s. Met bezoekersvideo’s analyseer je in één oogopslag hoe je bezoeker je website gebruikt. Deze tool maakt video’s van alle muisbewegingen op jouw website en zet deze bovendien om in een heatmap.

Online zichtbaar zijn en blijven

SEO optimalisatie met Cuutio – nooit was het zo eenvoudig om de ontwikkeling van uw online zichtbaarheid én die van uw concurrenten in zoekmachines te volgen. In één oogopslag ziet u uw marktaandeel in Google’s zoekresultaten! Neem direct actie om uw concurrenten voor te blijven.

Conversie

Het herkennen van bezoekers, uitsluitend gebaseerd op het IP-adres geeft u in de praktijk niet altijd het gewenste resultaat. Alleen als u de volledige bezoekroutes van elke bezoek en iedere bezoeker kan zien, heeft u alle details om van een bezoek een lead te kunnen maken.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij nog meer online bereiken?

Icoon Digitale start

Digitale start

Alles om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. We helpen je met de eerste stappen in de digitale wereld. En dat gaat verder dan alleen je website.

Icoon Verbeteren

Verbeteren

Weet je waar jouw bezoekers vastlopen en waar ze afhaken? Voer verbeteringen uit en uitbreidingen door die jouw website nog beter maken.

Icoon Adverteren

Groeien

Ook advertenties via internet dragen bij aan jouw zichtbaarheid. Boost je verkopen door op diverse platformen te adverteren.